Tuesday, January 22, 2019

Penapis Udara Kereta PERCUMA

21 hari telah berlalu, Yatie baru sahaja berkesempatan untuk menulis disini. Alhamdulillah, masih diberi kesempatan dan dipinjamkan segala nikmat Nya.

Hari ini Yatie nak share dengan anda semua yang promosi Combo Cuckoo tahun lepas tu dilanjutkan lagi tahun ini. Sehingga bila, Yatie masih belum ada jawapan. Mungkin berakhir 31 Jan 2019 ini?


So, buat yang tak tahu lagi apa dia promosi Combo ni? Apa yang boleh dapat? Haaaa. Dah terang lagi bersuluh, Yatie dah bagitahu kat tajuk tu. Hehe. 


Dengan langganan Combo Cuckoo, anda akan dapat Penapis Udara Kereta (Air Q) secara PERCUMA. Anyway, ia bukanlah khusus untuk kereta sahaja. Air Q boleh juga dibawa ke workstation ada. Apa yang penting ada USB Port. Air Q generally Portable Air Purifier. 

Yatie sendiri ada Air Q yang Yatie letakkan dalam kereta. Setiap kali kami kemana-mana terutamanya bila bersama dengan anak bongsu Yatie, kami akan pasang. Sebab dia ada alergi debu, dan Alhamdulillah sejak kami guna penapis udara dalam rumah dan juga kereta. Kami dapat tengok perbezaannya. Dia tak begitu mudah kena batuk dan jika ada, cepat recover. Semua atas izinNya jua. 

So, ini ada beberapa Combo Cuckoo yang anda boleh pilih. 





Combo With C Model Air Purifier




Combo With C Plus Model Air Purifier



Combo With B Model Cordless Air Purifier

Pilih mengikut keperluan dan kemampuan anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan, hubungi Yatie dan inshaAllah Yatie sedia membantu.

Dapatkan produk Cuckoo sekarang!
Hubungi saya:

Friday, December 28, 2018

Peluang Bisnes Cuckoo

Tahun 2019 bakal bertamu beberapa hari saja lagi. Anda dah bersedia nak laluinya? Dijangka tahun 2019 adalah tahun yang lebih mencabar dari segi ekonomi. Bahangnya kita dah mula rasa, kan? Harga barang dan kos sara hidup makin naik. Anak nak bukak sekolah ni pun dah rasa dah. Nanti nak Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri pulak, tak tau lah macam mana.

NAMUN... merungut atau bersusah hati saja, tak dapat ubah apa-apa pun dalam ekonomi diri dan keluarga kita sendiri, KECUALI kita sendiri ambik ikhtiar untuk ubah.

Sebab tu lah, jika korang memang nak peluang bisnes pada tahun 2019 ni, Yatie nak share peluang bisnes bersama Cuckoo dengan korang. Bisnes ni adalah bisnes yang produk-produknya sentiasa ada permintaan, sistem yang  bagus untuk kita jana pendapatan dan bina legasi bisnes.

Jika benar-benar nak ubah diri dan nak peluang best bersama Cuckoo, jangan tangguh lagi untuk hubungi Yatie. Nanti Yatie akan terangkan macam mana. Okey, sehingga berjumpa lagi. Wassalam.

Thursday, December 27, 2018

Penapis Air Cuckoo Pilihan Terbaik di Mana Saja!

Let the pictures do the talking! 


Jadi, kenapa tunggu lagi? 
Dapatkan penapis air Cuckoo anda sekarang!


Wednesday, December 26, 2018

Cuckoo Hot Selling Produk!

Inilah dia rangkaian produk Cuckoo yang sentiasa hot selling macam pisang goreng panas! 













 

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Yatie:

Tuesday, December 25, 2018

10 Kelebihan Penapis Air Cuckoo

Yatie selalu terbaca post-post di Facebook yang bertanyakan apa kelebihan penapis air Cuckoo. Jadi, harini Yatie nak sangat share dengan korang apakah kelebihan penapis air Cuckoo. Ada 10 kelebihan yang Yatie nak highligt-kan hari ni. Yang lain-lain kelebihan tu, nanti Yatie share dalam entry akan datang.

10 Kelebihan Penapis Air Cuckoo:

 6 tahap PENAPISAN
6-tahap penapisan dengan 4 penapis yang menghasilkan air bersih, bebas bendasing dan kaya MINERAL yang mengikut piawaian WHO.

 NATURAL FILTER yang diPATENkan
Penapis air "Natural" telah dipatenkan, inilah penapis yang menghasilkan AIR SIHAT yang memberi kesan kesihatan hampir sama dengan air semulajadi - Air Alkali yang kaya dengan MINERAL.

 Penapis NANO-POSITIVE
Penapis Nano-Positive menapis unsur membahaya, LOGAM BERAT dan 99.99% virus dan bakteria dari air sambil mengekalkan kandungan mineral yang baik.

 Tangki Air ' Keluli Tahan Karat '
Semua penulen Air Cuckoo menggunakan keluli tahan karat berketumpatan tinggi untuk mencegah kesan kimia plastik pada suhu tinggi, menghapus pembentukan 'fur' dan memastikan situasi bersih setiap masa.

 Servis NATURAL CARE
Cuckoo adalah jenama penulen air PERTAMA di Malaysia yang memperkenalkan perkhidmatan 'STEAM-STERILIZATION' atau penghapusan kuman menggunakan wap.

 PENUKARAN PENAPIS pada setiap Servis Natural Care
Servis Cuckoo's Natural Care dibuat oleh professional terlatih - Doktor Natural akan menemui pelanggan setiap 4 bulan. Penukaran penapis akan dibuat pada setiap servis. Penukaran filter paling cepat adalah 4 bulan.

 Tiada AIR BUANGAN ketika proses Penapisan.

 Produk Cuckoo masih EFEKTIF walau di kawasan tekanan RENDAH.

 'PAIP' boleh buka untuk memudahkan penyucian.iada AIR BUANGAN ketika proses Penapisan.

 Cuckoo menghidangkan AIR yang SIHAT & BERSIH.



Cara apply boleh melalui door to door atau melalui online sahaja. Bukan mudah tau, tapi mudah gilerrr. Tak payah susah-susah nak keluar rumah ke, nak pegi cawangan Cuckoo ke, nak pergi kiosk ke. Semua online atau door to door saja. Nak lagi mudah berurusan, terus contact Yatie tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...